Grozs

Tuvākie notikumi

Grāmatas ”Mammīt, kāpēc tā?” Atvēršanas Svētki 20.oktobrī!

Ar milzīgu prieku un spārnotā pacilājumā, vēlamies Tevi aicināt pievienoties Ineses Prisjolkovas jaunās grāmatas ”Mammīt, kāpēc tā” Atvēršanas Svētkos piektdien, 20.oktobrī.

Svētki norisināsies 20.oktobrī plkst.18.00 kultūras telpā “Trīs māsas”, Vecrīgā, Zirgu ielā 1. Fragmentus no grāmatas lasīs Varis Vētra un muzicēs Putnu balles solistes Līva un Kristiāna. Pasākums būs ārkārtīgi sirnīgs un mīļš. Tā būs brīnišķīga noskaņa, tie būs atvērti cilvēki, tās būs skaistas kūciņas un draudzīgas sarunas.

Lai pieteiktos dalībai pasākumā, lūdzu, droši raksti pieteikumu uz pavasarastudija@gmail.com. Pasākuma dalības maksa 20.00 euro.

Ineses Prisjolkovas jaunā grāmata ir par to, kā grūtumu izdzīvot viegli, kā skumjas padarīt gaišas un kā sāpes pārvērst mīlestībā.

Stāsta galvenie varoņi – mammīte un dvīņu puikas – piedzīvo šķiršanos, jo uzreiz pēc piedzimšanas dvīnīšiem ir jādodas atpakaļ uz Debesīm. Mamma paliek uz Zemes, un sākas viņu viedās un sirsnīgās sarunas.

Šie dialogi ļauj lasītājam pārdomāt ikvienam cilvēkam būtiskus jautājumus par:
pieķeršanos un palaišanu, zaudējumiem un ieguvumiem, piedzimšanu un nāvi, satikšanos un šķiršanos;
Mīlestību, Dievu, dvēseļu pieredzi uz Zemes;
cilvēka misiju, dzīves jēgu, izvēli un atbildību.

Grāmata ir emocijām bagāta un mīļuma pilna. Imanta Liepiņa ilustrācijas stāstu padara vēl dzīvāku un saprotamāku.

“Mammīt, kā mēs varam zināt, kas ir no Dieva un kas ne?”
“Mums jāskatās, ko tas mūsu dzīvē ienes – svētību vai tikai īslaicīgu apmierinājumu. Viss, kas dod svētību, ir no Dieva.”
“Cik interesanta ir dzīve!”
“Jā, mīļo puisīt, dzīve ir tik skaista!”

No 20.oktobra grāmata būs pieejama Jāņa Rozes grāmatnīcās, vairumtirdzniecībā “Latvijas Grāmata” un visās citās grāmatnīcās, kā arī to būs iespējams pasūtīt vietnēs pavasarastudija.lv un ineseprisjolkova.com, kā arī iegādāties Pavasara Studijā, Rīgā, Pērnavas ielā 19.

Vairāk informācijas ŠEIT

PIETEIKŠANĀS SVĒTKIEM: pavasarastudija@gmail.com, 29100714

Atbildēt