Grozs

Ineses raksti

Energolauks ir Tavs kopums, caur kuru plūst Tevis ietekmēta un sajūtama enerģija.

Parunāsim par mūsu spēku un enerģiju, jeb citiem vārdiem, energolauku.

Es energolauku iztēlojos kā trauku, kas piepildīts ar mūsu enerģiju. Šī trauka saturs nosaka to, kāda enerģija ir mūsos, un tas savukārt veido mūsu dzīvi. Jau neskaitāmas reizes esam runājušas, ka viss, kas notiek mūsu dzīvē, ir mūsu iekšējās pasaules kopuma atspulgs jeb spoguļattēls. Tātad mūsu energolauks ir šīs iekšējās pasaules kopums, un tas atspoguļojas mūsu dzīves notikumos. Mūsu dzīvē notiek tas, kas notiek mūsu energolaukā.

Un te nu ir svarīgs viss –

*cik tumša vai gaiša, cik tīra vai netīra ir mūsu enerģija,

*cik protam vai neprotam to vadīt,

*cik daudz mums ir enerģijas,

*vai nav enerģijas noplūdes,

*no kādiem avotiem saņemam savu spēku,

*cik tīri ir šie avoti,

*kas tās ir par enerģijām, ar ko diendienā mijiedarbojamies,

*kādā veidā mijiedarbojamies ar citām enerģijām,

*vai izvēlamies vīrišķos vai sievišķos paņēmienus.

Kad runājam par to, ka sievietei ir mīksta, maiga enerģija, viņas uzmanība izkaisīta un visuresoša, tad būtībā mēs aprakstām sievietes energolauku.

Savukārt vīrietim enerģija ir ļoti koncentrēta, cieta, spēcīga, domāšana loģiska un strukturēta – šādi mēs aprakstām vīrieša energolauku.

Bet var gadīties, ka sievietē enerģija ir tik ilgi koncentrēta, ka energolauks kļuvis ciets, tāpēc sieviete ir asa un raupja, nelaimīga un ārdoša gan pret sevi, gan apkārtējiem. Viņai ir grūti, un viņa nezina, kā ar to tikt galā. Viņai liekas, ka dzīve ir nežēlīga un liek viņai būt cietai, bet īstenībā pietiktu pāriet no vīrišķā uz sievišķo, lai atkal varētu uzziedēt un energolauks būtu mirdzošs un gaismas piepildīts.

Ja sieviete ļautu sev atstābt, atpūsties un sāktu baudīt dzīvi, viņas energolauks pamazām pārstrukturētos, kļūtu gaišāks un piepildītos ar mīlestības vibrācijām.

Un tieši tāpat ir vīriešiem, kas savu vīrišķo enerģiju pamazām izšķīdina, līdz tā kļūst sievišķīga. Vīrietis, dzīvojot sievišķajā enerģijā, degradējas, jo tā ir nepārtraukta atpūta bez koncentrēšanās. Izņēmums ir vīrieši, kas nodarbojas ar garīgo praksi, viņi speciāli atslābinās un mācās dzīvot procesā (vienkārši būt), bez rezultāta un mērķa. Bet, ja tā nav apzināta garīgā prakse, tad dzīve bez mērķa vīriešus degradē. Kas notiek ar muskuļiem, kad tos nenodarbina? Tie atrofējas. Tāpat ir ar vīrišķo enerģiju. Tā sarūk, līdz nav spējīga pastāvēt. Tā būtībā atmirst. Ko dara ar daļēji vai pilnībā atslābušiem muskuļiem, lai tie atkal spētu pildīt savas funkcijas? Tos trenē, līdz tie sāk daroties un kļūst stiprāki.

Pēc visuma kārtības mums visiem ir viens un tas pats galvenais uzdevums attiecībā uz savu energolauku – tīrīt un izgaismot savu enerģiju un dzīvot saskaņā ar savu būtību. Tas nozīmē – dzīvot ar gaišu un starojošu attieksmi, dzīvot ar mīlestību un laimi.

Energolauks ir Tavs kopums, caur kuru plūst Tevis ietekmēta un sajūtama enerģija. Tātad viss, ko vari iekļaut savā apziņā un zemapziņā, ir Tavs energolauks. Jo tikai tas, kas ienāk Tavā energolaukā, sāk darboties un ietekmēt Tavu dzīvi. Tas, kas nav Tavā laukā (domās, sajūtās, ķermenī, apziņā), Tavu dzīvi neietekmē.

Inese


SEMINĀRS ”Kā palielināt savu jaudu (energolauku)” 

NORISES LAIKS: Trešdiena, 17.janvārī no plkst. 18:00 – 20:30

PIETEIKŠANĀS ŠEIT

LEKTORE: INESE PRISJOLKOVA

DALĪBAS MAKSA: EUR 30,00 (t.sk. PVN)

VIETA: Pavasara studijas telpas Rīgā, Pērnavas ielā 19-315 (pie durvīm jānospiež “35” un lektore atvērs durvis)

KONTAKTI: pavasarastudija@gmail.com vai pa tālruni 29100714

Atbildēt