Grozs

Kā darītu Mīlestība

Jauns žurnāls “Kā darītu Mīlestība”

Pirms daudziem gadiem, kad lasīju Nīla Donalda Volša grāmatu “Sarunas ar Dievu”, manā dzīvē ienāca jautājums, bez kura vairs nespēju iedomāties savu dzīvi. Katru reizi, kad nezinu, ko darīt, sev uzjautāju – ko šobrīd darītu Mīlestība?

Tagad  man pašai ir sava studija, un jau vairāk kā 9 gadus konsultēju cilvēkus, kā izdarīt izvēli, kā mainīt savu attieksmi, kā vairot savā dzīvē mīlestību, prieku, labu garastāvokli un laimi. Katru reizi, kad kāds man jautā, kā labāk darīt, es vienmēr saku  – uzdod sev jautājumu “Kā darītu Mīlestība?” Kurā brīdī mīlestības būs vairāk – vai tad, ja apstāsies, vai tad, ja iesi tālāk. Vai tad, ja būsi ar šo cilvēku kopā, vai arī dosi iespēju citam. Vai paliksi šajā darbā, vai manīsi uz citu. Vai kārtosi savu dzīvi šajā dzīves vietā, vai iekārtosi savu ligzdu citur.

Manuprāt, šis ir Augstākais no jautājumiem, kuru mācāmies visa mūža garumā. Kā izdarīt izvēli nevis caur bailēm, bet, balstoties mīlestībā. Kad to mācēsim – dzīvosim laimē un harmonijā.

Žurnāls “Kā darītu Mīlestība” ir par to, kā cilvēki ar savām dažādām pieredzēm un atziņām ir nonākuši katrs pie savas apzināti laimīgas dzīves un pie izvēles – dzīvot tā, kā pašiem tiešām no sirds patīk. Mēs katrā numurā iekļausim kādas pāris lielās intervijas, kādu ceļojuma stāstu, kādu pieredzes aprakstu par dzīvi ārzemēs, stāstu par kādu cilvēku, kurš piepildījis savu sapni. Katrā žurnālā būs gan astroloģiskā prognoze, gan viedie stāsti (pritčas), gan kādas garīgas prakses apraksts. Pirmajā numurā būs 100 dienas sievišķībai.

Lai ko rakstīsim, lai ko publicēsim – viss būs par to KĀ DARĪT. Kā to izdarīt caur mīlestību. Ko darīt katrs mēs izvēlamies pats, bet kā to, ko izvēlamies, izdarīt caur mīlestību? – tas vienmēr ir ļoti svarīgs jautājums. Par to runāsim savā žurnālā.

Ar mīļumu, Inese


Idejas autores: Inese Prisjolkova un Ginta Filia Solis

Žurnāla pirmā numura iznākšanas datums – 25.jūlijs

Žurnāla viena numura cena – 5,50 EUR

Periodiskums – 4x gadā

Žurnālu var iegādāties Jāņa Rozes, Zvaigzne ABC, Latvijas Grāmata grāmatnīcās, „Pavasara studijā”, klātienes pasākumos, kā arī abonēt, saņemšanai uz izvēlēto adresi.

 

 

Atbildēt