Grozs

Tuvākie notikumi

Trešais žurnāla “Kā darītu Mīlestība” numurs ir klāt! 22/01

Atkal ar trīsām gaidīts un beidzot mūsu rokās nonācis trešais “Kā darītu Mīlestība” numurs.
Tā atkal ir Laime!

Ir sācies jauns gads. Labs gads. Es ticu, ka šis mums katram būs pavisam īpašs, ļoti vērtīgs un veiksmīgs gads. Kādēļ tā domāju? Jo esmu pārliecināta, ka ārējais atspoguļo iekšējo un mums vienkārši ir jāiemācās labi justies un iekšēji mirdzēt. Tiklīdz to protam, dzīve sakārtojas. «Visi man labi bija, ja es pati laba biju» – agrāk šo uzskatīju tikai par sakāmvārdu, bet tagad zinu, ka tā ir pasaules kārtība. «Kā mežā sauc, tā atskan» – esmu pārbaudījusi to neskaitāmas reizes, un vienmēr šis princips nostrādā ar nemainīgu precizitāti. Pamēģini!

Ja ir slikts garastāvoklis un pamani, ka ir Tava nejaukā diena, visi notikumi un cilvēki to tiešām atspoguļo, tad pēkšņi ar apzinātu lēmumu izmaini savu attieksmi uz gaišu un pozitīvu. Sāc smaidīt, padungo, atceries kaut ko ļoti skaistu un Tu redzēsi, kā soli pa solim, mirkli pa mirklim viss mainās uz gaišo un patīkamo.

Šo žurnāla numuru esam veltījuši sevis izzināšanai un sajušanai.

Es ticu, ka Tu gūsi neskaitāmas atziņas no intervijas ar mācītāju un lektoru Induli Paiču.
Zinu vairākus sev ļoti tuvus cilvēkus, kas jau šobrīd ar lielu aizrautību diendienā klausās un skatās YouTube vietnē viņa lekcijas. Ļoti spēcinoša un vērtīga saruna ar jogas pasniedzēju Tiju Kazāku dos vielu pārdomām, kā izturamies pret savu ķermeni un kāda ir mūsu attieksme pašiem pret sevi. Tas būs pavisam jauns skatījums uz jogu, veselīgu dzīvi un savu esību.
Kā satikšanās ar nezināmo un pieskaršanās Augstākajām zināšanām ir intervija ar holodinamikas pasniedzēju un nodarbību vadītāju Jāni Vītolu. Par prātu, ego spēlēm un to, kas šo-brīd notiek mums Neredzamajā Pasaulē.
Dabas laboratorijas idejas autore un īstenotāja Signe Turauska ir absolūts iedvesmas avots mums katram – sapņot un piepildīt savus sapņus. Par viņu būs divi stāsti – gan kā viņa sāka savu uzņēmējdarbību, gan kā kļuva par pasaules čempionāta godalgu ieguvēju.
Runāt par attieksmes maiņu pret sevi un neiedot kādu praktisku praksi būtu par maz. Tādēļ šai žurnāla numurā esam iekļāvuši vērtīgas atziņas no manas grāmatas Septiņas saules par to, kā varam sev palīdzēt sakārtot savu enerģētiku.
Katrā mūsu žurnālā ir stāsts par latviešiem ārzemēs, un šai numurā ir ārkārtīgi iedvesmojoša intervija ar Elīni Klint­soni, kura dzīvo Grieķijā. Stāsts par mīlestību, ģimeniskajām vērtībām, iedvesmu un latvietību Grieķijā.
Savukārt ceļojumu stāsts šoreiz ir pavisam īpašs, jo saistīts ar žurnāla tēmu «ceļojums pie sevis un sevī». Šoreiz lieliskā Karīna Šestakova mūs vedīs Santjago ceļā. Interesanti, ka tai laikā vairākas mūsu lasītājas, kolēģes, paziņas arī devās svētceļojumā, un dažus fragmentus mēs pielikām arī no citu pieredzes.
Ko par mīlestību runā akmeņi, jums pastāstīs litoterapeite, parapsiholoģe Jūlija Šļahova. Viņa jums ieteiks, kādu minerālu rotas lietot, lai atklātu savus talantus, lai saglabātu labu veselību, uzlabotu partnerattiecības un atvērtos mīlestībai.
Žurnāla neiztrūkstošas daļas ir Imanta Liepiņa humora un karikatūru lappusīte.
Garšīgās dzīves lapa ar žurnālisti, pavārmākslas meistari Ivetu Galēju.
Lieliskie skaistum­­kopšanas padomi gada aukstajā periodā no kosmetoloģes Aijas Zirdziņas.
Un horoskopi no Pavasara studijas fantastiskās astroloģes Initas Briedes.

Šis ir ārkārtīgi vērtīgs laiks, ko piedzīvojam TAGAD. Šī ir pati svarīgākā pieredze, kas notiek TAGAD. Novēlu Tev katras dienas pieredzi izbaudīt ar mirdzošām, gaišām domām un iemācīties sakārtot savu enerģiju, lai dzīve top skaista.☼

Ar mīlestību
Inese Prisjolkova

Atbildēt