Grozs

Laimes terapija

LAIMES TERAPIJAS semināri

LAIMES TERAPIJAS PAMATKURSS

ES ESMU SAVAS DZĪVES AUTORS
Teorētiski praktisks apmācību treniņš, kurā izmantotās metodes un pozitīvās pieredzes apkopojums palīdz vienā dienā nomainīt attieksmi un pieņemt pozīciju „es lemju”, „es izvēlos”, „es varu”, „es daru”……tā, kā saka mana sirds.

ŠODIENA – TAVAS NĀKOTNES PIRMĀ DIENA
Kā sakārtot savu zemapziņu, kā piepildīt to ar pozitīvu informāciju, cik tas ir nozīmīgi un kapēc tas jādara. Izrunāsim par afirmāciju spēku un iemācīsimies tās pielietot ik dienas. Pārrunāsim kur ņemt spēku un enerģiju. Kas spēku dod un kas atņem. Iziesim cauri programmai kā kļūt laimīgiem, izrunāsim konkrētas metodes, ko pielietot ik dienas.

SIEVIETE UN SIEVIŠĶĪBA
Kā justies laimīgai sievietei? Kā būt jaunai, skaistai, veselai un pārliecinātai par sevi un saviem spēkiem? Kā iepatikties vīrietim? Kā sevi pasniegt dažādās dzīves situācijās un veidot attiecības mājās, darbā un sabiedrībā?

AUDZĒT MĪLESTĪBU
Seminārs par attiecībām. Kāpēc ir cilvēki, kas viegli iepazīstas, nodibina attiecības, izveido ģimenes un ir laimīgi un kāpēc ir tādi, kas gadiem to pašu mēģina izdarīt, bet kaut kā neveicas? Kā satikt savu cilvēku un kā baudīt harmoniskas pāra attiecības? Kā mīlēt un būt mīlētam?

PAŠAPZIŅA UN TĒLS
Kā būt mierīgam un pašapzinīgam neatkarīgi no situācijas?
Kā būt pārliecinātam un kā pārliecināti izskatīties?
Kā veidot savu tēlu, kas atbilst tavai patiesajai būtībai?
Kā būt cilvēkam, par kuru vēlējos kļūt?

VESELĪBA UN HARMONIJA
Laba veselība un dzīves harmonija ir kā apstiprinājums, ka dzīvojam saskaņā ar Dieva un Visuma likumiem. Slimība liecina par to, ka Visums mums grib kaut ko pateikt. Kā to saklausīt? Runāsim par to, kā atgūt labu veselību un dzīves harmoniju un kādas domas un attieksme ir izraisījušas konkrēto slimību.

NAUDA UN BAGĀTĪBA
Kādam ir „tikai pirkstiņš jāpakustina” un viņš jau ir nopelnījis lielu naudu, kāds cits strādā visu savu mūžu vaiga sviedros, bet, lūk, nevar galus savilkt kopā. Kāpēc? Vai nauda izvēlas mūs vai mēs naudu? Semināra laikā būs iespēja izsekot līdzi savai attieksmei pret naudu un padomāt, ko vajadzētu mainīt, lai naudas plūsmai ļautu brīvi plūst savā virzienā.

JAUNĪBAS, SKAISTUMA UN BRĪNIŠĶĪGAS PAŠSAJŪTAS NOSLĒPUMS
Vai ir iespējams ar katru dienu justies arvien labāk un izskatīties arvien skaistāk? Ir. Kā? Pievēršot uzmanību savam ķermenim, mainot savus paradumus un attieksmi. Seminārs par iekšējo un ārējo skaistumu, jaunību un fantastisku pašsajūtu, neatkarīgi no gadiem, materiālā stāvokļa vai ieņemamā amata.

LAIMES TERAPIJA
Laime – miers – harmonija  – apmierinājums- paļāvība – pilnība – sajūtas.
Meditāciju prakse, vizualizēšana, enerģētikas uzlādēšana, paņēmieni, kas palīdzēs harmonizēt ikdienu, mazināt stresu un vairot mīlestību.

VIŅŠ+VIŅA=?
Kā izprast vīrišķo būtību un kā atpazīt sievišķo būtību?
Kā kopdzīvē īstenot savu īsteno būtību?
Seminārs par vīrišķo un sievišķo dabas enerģiju.
Runāsim par to, kā veidot harmonisku, ilglaicīgu kopdzīvi.

POZITĪVĀ ENERĢIJA, KAS IR AP MUMS
Šai tēmā mēs runājam par telpas enerģiju. Telpa ir kā mūsu pašu enerģijas turpinājums. Tā ir kā mūsu pašu paplašinātā enerģija. Kādā kārtībā ir Tava paplašinātā enerģija? Cik saposta? Cik tīra? Cik samīļota?
Runāsim par to, kā attīrīt māju, kā sakārtot. Kādus simbolus izvēlēties konkrētu jomu un situāciju sakārtošanai un aktivizēšanai. Izrēķināsim veiksmes un veselības virzienus sev un saviem mīļajiem.

 

LAIMES TERAPIJAS PADZIĻINĀTAIS KURSS

KAS ES ESMU?
Kā atrast un saprast savu īsteno būtību?
Kā izvirzīt dzīves mērķi un apzināties savu dzīves misiju?
Kā dzīvot saskaņā ar to?
Kā dzīvot jēgpilnu un laimīgu dzīvi?

ĻAUTIES, NEVIS CĪNĪTIES – SIEVIETES VEIKSMES FORMULA
Kā iemācīties ļauties notikumiem, situācijām, vīrietim, Augstākiem spēkiem? Kā būt mierīgai un plūstošai brīžos, kad viss jūk un brūk? Kā atrast centru sevī un paļāvību uz savu īsteno būtību?

VERTIKĀLĀS UN HORIZONTĀLĀS ATTIECĪBAS
Kā mūs ietekmē attiecības ar cilvēkiem? Kā veidojam attiecības ar Augstākiem spēkiem? Kurā brīdī un kā pārslēgties? Varbūt dzīvot tikai vienā attiecību modelī? Kā saprast, kas ir svarīgākais, un kā visu apvienot savā dzīvē?

BAILES. KUR UN KĀ TĀS TRANSFORMĒT?
Bailes, ka nespēšu. Bailes, ka pametīs. Bailes, ka nemīlēs. Bailes, ka nodos. Bailes no tumsas. Bailes uzstāties publiski. Bailes no …..
Kā tikt galā ar bailēm un to vietā iegūt mieru, pašapziņu un ticību saviem spēkiem?

MOTIVĀCIJA UN IEDVESMA
Kur ņemt iedvesmu un motivāciju, lai mainītos, lai izmainītu attieksmi un paradumus? Ko darīt, ja sākumā nav rezultātu? Kā sevi iedvesmot turpināt, kad šķiet – nekas nesanāk.
Par to, kā doties pretim iecerētajiem mērķiem, kā audzēt ticību saviem spēkiem, kā sevi iedvesmot, kā motivēt.

VEIKSME UN IESPĒJAS
Vai veiksme ir likumsakarība vai sagadīšanās? Vai Tu esi veiksmīga un vai vari tāda kļūt? Pārrunāsim par to kā kļūt veiksmīgām, laimīgām un gandarītām. Par to – kādi ir veiksmes priekšnoteikumi un arī draudi. Semināra laikā runāsim par to, kā veiksme var kļūt par mūsu pamatstāvokli.

ATKARĪBA UN LĪDZATKARĪBA
Vai Tu esi bijusi atkarībā un vai Tev ir zināms cik graujoši tas ir? Vai varbūt esi bijusi (vai esi) līdzatkarīga? Kā izkļūt no šī loka. Kā apzināties šo situāciju un iegriezt visu pozitīvā virzienā. Seminārā runāsim kā mainīt šo situāciju.

HARIZMA UN PERSONĪBAS ENERĢĒTIKA
Kas ir harizma? Kas ir šī tik ārkārtīgi patīkamā un aizraujošā enerģētika, kas cilvēku dara magnētiski pievilcīgu? Kā to izkopt? Vai katra varam tāda kļūt? Seminārā pārrunāsim gan “+” gan “-“, kas vairo un kas mazina mūsu harizmu un personības šarmu.

SIEVIETES SPĒKS UN IESPĒJAS
Kad mūsu spēks vairojas un no kā zūd? Kad jūtam Visuma un visas pasaules atbalstu, un kad tieši otrādi – ir sajūta, ka sitamies vienas pašas savās problēmās. Ar ko tas saistīts? Kā vairot savu enerģiju un spēku un kā saskatīt iespējas katrā dzīves situācijā. Kā būt laimīgai sievietei.

PAŠATTĪSTĪBA UN PĀRA ATTIECĪBAS
Kā apvienot savu attīstību un nepārtraukto pilnveidošanos un veiksmīgas partnerattiecības. Kā noturēt šo līdzsvaru, kad “līdzīgs pievelk līdzīgu?”. Kā nenodarīt pāri sev un otram, pārāk straujas savas attīstības dēļ. Kā neaiziet pa tālu vienam no otra. Kā atbalstīt un kā palīdzēt viens otram būt pašā labākajā savā izpausmē. Kā iet rokrokā pa dzīvi, lai abiem tas ir patīkami.

VISUMA ZĪMES
Visums ar mums runā visu laiku, bet kādēļ kāds to redz un jūt, bet cits neko neredz? Kā saskatīt Visuma zīmes, kā tās saprast un iztulkot? Kā ieklausīties un kā sarunāties? Kā atpazīt un kā izmantot šīs zīmes savā ikdienā. Seminārā runāsim par spēku, kurš ir tepat un kuru varam izmantot ik dienas. Runāsim par Visuma atbalstu mums.

 

PRAKTISKAIS LAIMES TERAPIJAS KURSS

JAUNI PAŅĒMIENI JAUNAI DZĪVEI 

Ko darīt, ja izmēģināts ir jau pilnīgi viss, bet dzīvē tik un tā nenotiek kā vēlos. Ko darīt, ja esmu iesprūdusi tukšajā dzīves periodā un nespēju tikt no tā ārā. Ko darīt, ja visiem citiem piepildās manas vēlēšanās, bet man pašai ne. Ko darīt, ja pati vairs nezinu, ko gribu. Ko praktiski darīt? Vai darīt vai gaidīt? Kā zināt cik daudz darīt?

ES PATI – VESELA. SIEVIŠĶĪGA. LAIMĪGA
Kā izmantot dabas spēku un esošos resursus spēka un enerģijas attīrīšanai, atjaunošanai un sakārtošanai. Un šeit nu runāsim par visu – kā ar prieku kopt māju (jo tā ir mūsu pašu paplašinātā enerģija), ar mīļumu ieturēt gavēni, kā cept garšīgu rupjmaizi mājās un gatavot zaļos kokteiļus (jo tā ir mūsu fiziskā veselība un možums). Kā necīnīties ar dzīvi, bet pieņemt un paņemt to pretim vislabākajā veidā. Kā pret sevi un dzīvi izturēties sievišķīgi. Kā radīt sievišķīgu vidi mājās un savā dzīvē.

KĀ ATMODINĀT MĪLESTĪBU JEB BŪT KOPĀ AR SAVU ĪSTO UN VIENĪGO
Šo tēmu veltīsim savām partnerattiecībām un ir vienalga, vai jau esi ar viņu kopā vai vēl tikai ceļā uz šo tikšanos. Pārmaiņas sākas mūsos. Mīlestība sākas mūsos. Arī partnerattiecības veidojam mēs pašas. Runāsim par to, kā veidot sievišķo platformu attiecībās.

SIEVIŠĶĪBA UN NAUDA
Kā pelnīt, kā atļauties, kā tērēt, kā sabalansēt vēlmes ar iespējām, ka nebaidīties izdot naudu, kā ar prieku saņemt naudu, kā motivēt vīrieti pelnīt tik, cik jums nepieciešams. Kā sajusties vērtīgai, ja visu naudu vai lielāko tās daļu pelna viņš. Kā pieņemt naudu no vīrieša. Kā izturēties pret naudu, lai tās būtu tik, cik Tev nepieciešams.

KĀ DZĪVOT SKAISTI UN AR PRIEKU
Izvirzīsim jaunu vīziju katrai dzīves jomai. Apzināsimies, kā tas ir – dzīvot ar centru sevī un uzņemties atbildību par katru dzīves mirkli, lai pati būtu laimīga. Kā dzīvot skaisti, kā būt skaistai, kā radīt skaistumu ap sevi. Kā būs skaistai citiem. Kā būt skaistai Viņam.

Atbildēt