Grozs

Kā darītu Mīlestība

Žurnāla “Kā darītu Mīlestība” 4. numurs 25/04 tirdzniecības vietās

Pavasaris. Piekrītiet, ka šis laiks ir maģisks. Nu kaut kā taču tie putni zina, ka jālido šurp, un pumpuri zina, ka laiks mosties. Arī mēs zinām. Apzināti vai neapzināti, bet zinām. Un mostamies. (Ja vien esam gājuši gulēt.) Agrāk man likās, ka mans mīļākais gadalaiks ir vasara. Bet nu jau desmit gadu man ir sava Pavasara studija, kurā runājam par mūsu mošanos, uzplaukšanu un ziedēšanu.
Šī žurnāla numura tēma ir PAŠAPZIŅA. Paša apziņa.

Laikam visdziļāko skaidrojumu par to ir devis Valdis Svirskis. Man ārkārtīgi patīk viņa teiktais: «Ja tu tiecies, lai tev ir plašāka sirds, kurā ieklausās arī tavs prāts, visa pasaule kļūst par tavu.»

Man šis žurnāla numurs deva vairākas iespējas tikties ar pavisam brīnišķīgiem cilvēkiem. Patiešām baudījums bija iepazīties un satikt Aleksi Daumi. Viņa vīrišķība, dziļums, skatījums ir tik bagātinošs, ka zinu – šis ir tikai sākums. Viņu noteikti gribēšu klausīties vēl un vēl gan intervijās, gan televīzijā, gan dzīvē.

Ir cilvēki, kurus satiekot mainās dzīve. Man tā ir noticis, iepazīstoties ar Kristīni Bunku. Viņa ar savu dzīvi un attieksmi pret dzīvi man ir parādījusi, cik viegli un skaisti var dzīvot, neskatoties uz apstākļiem, kādos esi. Viņa viena audzina divus bērnus, un viņas meitiņa ir ar pavisam īpašām vajadzībām. Viņa iztiek ar pavisam nelieliem finanšu līdzekļiem, bet viņa dzīvo fantastiski skaisti iekārtotā mājā un ļoti mājīgā vidē. Kā tas iespējams? Par to stāstīsim gan intervijā, gan fotogrāfijās.

Kristīne Om Shanti vienlaicīgi ir tik skaista, maiga, dziļa, vienkārša un īsta, ka šķiet – vai tā vispār var būt? Cilvēki, kas viņu ir redzējuši tikai fotogrāfijās, jautā, vai viņa tiešām tāda ir? Jā, ir. Tieši tāda kā bildēs. Viņas ceļš ir īpašs, mandalas īpašas, un redzējums pavisam īpašs: «Dabīgs sievietes stāvoklis ir būt mīlestības plūsmā. Sieviete, kurai ir svarīgi justies laimīgai, atradīs veidus, zināšanas, kā to gūt.»

Ārzemju latviešu stāsts šoreiz aizved uz Sudānu. Intervijā ar Evitu pa mazu atslēgas caurumiņu varam ielūkoties pilnīgi citā un varbūt mums svešā kultūrā, vērtībās, tradīcijās, reliģijā un filozofijā.

Kā jau katrā žurnāla numurā arī šoreiz mums ir iespēja sakārtot kādu savas dzīves jomu. Šoreiz piedāvāju 3×33 DIENAS PAŠAPZIŅAI. Tās būs 33 tēmas, no kurām katru savā dzīvē apzināsimies vismaz trīs dienas un pēc tam, cik ilgi vien gribēsim un varēsim. Šādi jomu pa jomai audzēsim un stiprināsim savu vērtību sistēmu un veidosim stabilu platformu pašapziņai.

Par pašapziņu rakstu savā grāmatā Ieelpo laimi un mīlestību 2. Žurnālā piedāvājam fragmentus no šīs grāmatas.

Vai zināt, kurā pasaules valstī ir vislaimīgākie cilvēki? Butānā. Tā ir noslēgta budistu karaliste Himalaju kalnos. Vai tiešām tā ir, devās pētīt Karīna Šestakova, kuras ceļojuma iespaidus, atziņas un bildes var skatīt žurnālā.

Skaistumkopšanas sadaļā kopā ar Aiju Zirdziņu runāsim par to, kā atmodināt un atsvaidzināt ādu pēc ziemas. Savukārt gardumu lappusēs kopā ar Ivetu Galēju runāsim par Dieva ogu zemeni un salātu ABC.

Neiztrūkstoši būs Inetas Briedes astroloģijas prognoze. Un kur tad bez humora – Imants Liepiņš mūs smīdina ar skatījumu par mums pašiem.

Mīļie, šis atkal ir viens bagātīgs un labs žurnāls. Esmu laimīga būt klāt tā dzimšanā.
Lai brīnišķīgs pavasaris un pavisam jauka vasariņa! ☼
Mīlestībā
Inese Prisjolkova

Foto: Dace Dansone-Deņisova, Mētra Štelmahere, Kristīne Boronovska, Juris Galējs

Žurnāls nopērkams Jaņa Rozes un Zvaigzne grāmatnīcās, Pavasara studijas interneta veikalā, abonējams Latvijas Pasta abonēsanas sitemā un pie mums:

[wd_contact_form  id=”59″]

Atbildēt