Grozs

GRĀMATAS

Grāmatā “NO kūniņas par tauriņu”

Vai esmu jums stāstītjusi grāmatas “No kūniņas uz tauriņu” saturu un jomas, kam iesim cauri?

🧡 Pirmā daļa jeb pirmais mēnesis būs ar tēmu “Es pati”.Es patiešām vēl arvien domāju, ka esam pārāk aizņemti ar citiem un dēļ tā izdegam, iztērējamies un pazaudējam laimi. Ja gribam būt laimīgi priekš sevis un citiem, tad pa priekšu ir sevi jāsapilda. Un to mēs pirmās četras nedēļas darīsim.

🧡 Otrās četras nedēļas būs viss par un ap māju. “Manas mājas”. Un pat ja mājas ir tikai gultas vietiņa, tik un tā ir kāda vieta, kurā atgriezies, lai restartētos, lai atspirgtu, lai uzkrātu spēkus, lai ļautu dvēselei izskrieties, kamēr guli. Bet mājas jau nav tikai gulēšanai. Par to visu šai mēnesī.

🧡 Pēc tam mācīsimies uzņemties atbildību par savu dzīvi un par savu laimi. “Autore savai dzīvei”. Jo dažkārt gaidām, ka mums laimi kaut kā atnesīs vai iedos. Kāds nāks un uzbāzīsies mums ar laimi. Bet…tā taču nav. Tādēļ mēs uzņemsimies atbildību IZLEMT būt laimīgai.

🧡 Ceturtā daļā runāsim tieši par laimes terapiju. Par to kā un ko darīt, lai mums būtu laimīgas dzīves ieradumi.

🧡 Tālāk runāsim par ikdienas “Laimes rituāliem”. Šeit stāstu Tev kā jebkuru nodarbi, jebkuru darbiņu varam pārvērst par transformāciju, par pārvērtībām, par brīnumu, kas kļūst par pagrieziena punktu mūsu laimei un mīlestībai.

🧡 Nākamēs četras nedēļas būs konkrētu prakstisku paņēmienu un prakšu apkopojums. Bet darīšanas nekas nemainīsies. Jābūt praktiskiem paņēmieniem KĀ darīt un KO darīt.

🧡 Pēc tam runāsim par veselību un veselumu. Jo vairāk man gadu, jo vairāk piekrītu teicienam vai jokam “galvenais veselība, pārējo nopirksim”. It sevišķi šajos laikos, kad tik bieži runājam par veselības trūkumu.

🧡 Tālāk runāsim par ATTIECĪBĀM. No sākuma par partnerattiecībām.

🧡 Pēc tam par attiecībām ģimenē un draugu lokā.

🧡 Un pēc tam mums būs četras nedēļas priekš SAPŅU NODARBOŠANĀS tēmas. Man pašai šī joma sakārtojās tikai 40 gados un varu teikt, ka šis ir tikpat nozīmīgi kā laulības un satikšanās ar savu īsto cilvēku. Mēs darbam atdodam ļoti daudz stundu un ir svarīgi, lai esam harmonijā šai laikā.

🧡 Nu un kur darbs, tur nauda, tādēļ vienu mēnesi runāsim par pārpilnību, bagātību un arī tieši naudasbagātību.

🧡 Savukārt noslēgumā runāsim par to, kā šo pasauli darīt labāku. Labie darbi – būs mūsu noslēguma sarunās.Mīļie, un tā mēs būsim kopā veselu gadu, lai nesteidzīgi jomu pa jomai sakārtotu savu dzīvi.Laimes terapija roku rokā, kamēr no grūtuma tiekam vieglumā jeb kamēr no kūniņas tiekam līdz tauriņa lidojumam.

Iepriekšpārdošana ŠEIT

Izsūtīsim no 29.novembra.
Esmu jums ļoti pateicīga par pirkumiem!
Inese 🧡

Atbildēt