Grozs

Tiešraides

Māsas Inese Prisjolkova un Gunda Strauss PAŠAPZIŅA

Mīļie, tā kā viena no tēmām, par kuru šobrīd ļooooti aktīvi interesējos un kuru pētu, tā ir PAŠAPZIŅA, vakar man radās doma, uztaisīt Instagram kontā tādu rubriku, kurā ik pa 2 nedēļām taisīšu live sarunu ar kādu no jums.

Un pirmā saruna būs jau pavisam drīz – 14.septembrī plkst 19.00 ar manu māsu Gundu Strauss.
Ja vēlies klausīties, un varbūt iesūtīt jautājumu, par kuriem lai parunājam, tad pievienojies mūsu Instagram kontiem:
https://www.instagram.com/inese_prisjolkova/
https://www.instagram.com/gunda.strauss/
Un tiekamies.
Man vienmēr ir interesējis pagrieziena punkts, jeb tas saucamais KLIKŠĶIS. Kad pirms tam esam dzīvojuši kaut kā savādāk, un pēkšņi apziņā ir saveidojies kaut kāds cits informācijas kopums, kas izmaina visu skatījumu – un sākam dzīvot pilnīgi savādāk.
Lūk šajās sarunās meklēsim šos pagriezienus pašapziņas jomā.
Ar konkrētiem piemēriem un stāstiem iz dzīves – kurā mirkī atspēros, kurā brīdī sāku skatīties uz sevi un pasauli savādāk, kurā mirklī sajutu, ka esmu vērtība.
Tā kā man lielāko dzīves daļu šis ir gājis kā pa amerikāņu kalniņiem, tad būs man ar ko dalīties un būs man ko pārrunāt ar jums.


Pirmā saruna 14.septembrī 19:00.


Un varbūt kādam no jums šis būs labs pamudinājums iepazīties vai sadraudzēties ar Instagram – uztaisīt kontu un paskatīties, kas tur notiek.
Ticu, ka vēl arvien tādu esam daudz.
Es arī Instagramā esmu pilnīgs iesācējs, tādēļ gribu to darīt ļoti interesanti priekš sevis, lai man pašai patiktu to audzēt lielu.

Nāc ŠEIT

Atbildēt