Grozs

Tiešraides

GALVENAIS IR SĀKT

Man daudzus gadus ir viena formula, kā es dzīvoju, daru un sasniedzu rezultātu.

GALVENAIS IR SĀKT.

Kad sāc darīt, tu kaut kā redzi katru nākamo soli, kas jādara. Tev darbs pats parāda priekšā katru nākamo uzdevumu vai risināmo lietiņu.

Vārdu sakot – es savām idejām neļauju saķellēties ar šaubīšanās, domām par neizdošanos, īgņošanos, nesaņemšanos.
Es uzreiz sāku darīt.

Plus man vēl ir tāda garīga prakse, ka visu daru Dievam par godu.
(cik jocīgi, ka šo nosaucu par garīgu praksi, jo īstenībā ne mirki nedomāju par nekādām praksēm, tā ir tīra mīlestība pret Dievu un manas attiecības ar Debesīm).

Ja cilvēki iemācītos nesaķellēties. Ja neizdomātu visādus ieganstus, kādēļ negribās, kādēļ var neizdoties, kādēļ būs grūti vai sarežģīti, tad uzzinātu, cik pasaule ir vienkārša, dabiska un skaista. Sarežģīti kļūst tai brīdī, kad mēs sarežģījam. Ja darām Dievam par godu, tad viss būs ar svētību.
Un tur nav nekādas maģijas. Vienkārši tai brīdī tu vairs necīnies ar sevi un nedod enerģiju negatīvām domām.

Domām ir milzīgs spēks. Mēs taču zinām, kā ar vienu ziņu var sabojāties diena. Viena ziņa. Fiziski nekas neizmainījies, bet sāpes var būt tādas, it kā iesists pa diafragmu.

Vai zini un saproti, par ko es runāju?

Un otrādi – kāda ziņa, ka padara laimīgu Tevi uz visu dienu. Vai varbūt daudz ilgāk.

Domām ir milzīgs spēks.

Tādēl ir jāpamana tās pašā sākumā un vai nu izvēlies domāt tās, kas dod spēku un svētību, vai uzreiz dari un visas šaubas un neapmierinātība sazemējas. Ieiet zemē.

Vai atcerieties ar ko sākās mana pati pirmā grāmata? Ar kārtošanu. Ar mājas un skapīšu kārtošanu, tīrīšanu, beršanu. Jo vajag gan (domu) tīrību, gan sazemējumu.

Vajag darīšanu.

Jau iepriekšējās pašapziņas un naudas grupās mēs runājām par to, ka visu laiku jāpieskata – apziņa, zemapziņa un darīšana. Prakse. Lai nav tā, ka laiku pavadi teoretizējot.

Katra prakse ir jāsazemē. Katrai domai, kuru izvēlies domāt, vajadzētu dot labumu un rezultātā pāvērsties radošā enerģijā.

Cilvēki pārāk daudz tērē enerģiju prāta tusiņiem – papļāpāt, aprunāt, apcerēt, šaubīties, baidīties, pārspriest, fantazēt, apšaubīt…

Trūkst reālu darbību, kas noved pie rezultāta.

Man ļoti daudzi jautā – kā vari tik produktīvi darīt un gadiem nonākt pie rezultāta katrā lietā, ko dari.

Nu…tādēļ, ka es daru. Es ļoti maz nopļāpāju enerģiju. Es vai nu rakstu vai ierunāju video jums, kas visticamāk būs pārdomāti un radoši, vai arī runāju ar vīru, bērnu vai mammu par kādām radošām lietām.

Ir jāiemācās atšķirt graujošo no radošā un izvēlēties radošo. Es dažkārt saku dievišķo. Vēl var teikt – darīt ar svētību.

Šovakar grupā “Nauda un Mīlestība” tieši runāsim par to, kā pāriet uz radošu un rezultatīvu enerģiju.

Pilnīgi noteikti varat vēl mums pievienoties. Esam pašā sākumā. Trīs nodrbības ir ierakstā, ceturtā būs šovakar un vēl 26 !!! tiešraides mums priekšā.

Esam sākuši dalīties ar pieredzes stāstiem – jau pirmais – Ieva Treimane stāsts ir ierakstā.

Pieteikšanās ŠEIT

Ar anketiņu: https://ej.uz/nxdh

Bildīte

pāris nedēļas atpakaļ

Atbildēt