Grozs

GRĀMATAS

PAŠ-APZIŅA. Ieelpo laimi un mīlestību 2 Jubilejas izdevums

Jubilejas izdevums

Mīļie, man ir pilnīgi jauna pieredze ar pārizdoto grāmatu “Ieelpo laimi un mīlesītību 2”.

Jau kādu laiku tā nav pieejama, un man pašai nav pat neviena eksemplāra.

Tā ilgi gaidīja, līdz to atkal izdosim.

Un tagad tas notiek.

Ir pagājuši 10 gadi. Jubileja. Un lai tiešām būtu jubilejas numurs, esat izdevumam devuši jaunu vāku un par izcēluši nosaukumu PAŠ-AZPZIŅA.

Mīļie, tā ir tā pati mana otrā grāmata “Ieelpo laimi un mīlestību 2”. Tas būs arī uz vāka, bet tomēr šis PAŠ-APZIŅA nosaukums ir pēdējo laiku sāls visam, ko daru.

Biju domājusi rakstīt jaunu grāmatu tieši par šīm pašapziņas un apzinātības tēmām, bet….mīļie, tas viss šai grāmatā ir. Un es parakstos zem katra vārda, ko desmit gadus atpakaļ esmu rakstījusi.

Esam papildinājuši jauno izdevumu ar priekšvārdu un QR kodu, kurā būs video uzruna lasītājiem.

Priecājos par visiem, kas šo grāmatu ir lasījuši un kuriem šī grāmata mājās ir. Un zinu arī to, ka ļoti daudziem šīs grāmatas nav. Tādēļ ceru, ka šī būs bezgala patīkama tikšanās grāmatas ietvaros, kurā sarunāsimies par to, kur ņemt iedvesmu un motivāciju. Kur rodas veiksme un kā saskatīt jaunas iespējas. Runāsim par pašapziņu un par to, kā mūs redz citi, kāds ir mūsu tēls sabiedrībā un pašām savās acīs. Pārrunāsim par pašattīstību un pašrealizāciju un visbeidzot par dzīves jēgu un misiju un kā paplašināt apziņu.

Kā reiz teica visu manu grāmatu redaktore Santa: “tu šo grāmatu vēl neesi pārspējusi”.

Man pašai liekās, kas ar “Mammīt, kāpēc tā?” varbūt tomēr esmu, bet tās abas ir ļoti atšķirīgas. Viena kā sarunas ar Tevi, mīļo lasītāj, otra ir sarunas ar manu dēliņu un viņa brālīti Debesīs.

Katrā ziņā, šīs abas manas grāmatas ir visdievišķākās.

Vēl man liekas, ka pirmā grāmata “Ieelpo laimi un mīlestību” trāpīja īstā laikā, kad cilvēki vienkārši gribēja pielietot praktiskus soļus, lai būtu laimīgi. Bet otrā grāmata “Ieelpo laimi un mīlestību 2” bija jau pakāpi sarežģītāka. Tā gāja laikam pa priekšu.

Tagad tā ir laikā.

Tagad pēc desmit gadiem nu jau esam pieraduši pie terminiem “apziņas paplašināšana”, “paš-apzināšanās”, daudz runājam par katra mūsu misiju vai dzīves jēgu. Pa šiem gadiem mūsu dzīvē ir ienākuši soc. tīkli, ir izveidojušās ļoti daudzas studijas un pieejami daudz personības izaugsmes treneri un kouči. Kopā kā sabiedrība noteikti esam daudz gudrāki un zinošāki. Gribas cerēt – arī laimīgāki.

Starp citu – labs jautājums: vai esi laimīgāka kā pirms desmit gadiem?

Vai Tavas dzīves kvalitāte aug?

Mīļie, vārdu sakot – ir atkal pieejama mana otrā grāmata “Ieelpo laimi un mīlestību 2”. Šoreiz jaunos vākos.

Nākamnedēļ tā nāk no tipogrāfijas, bet kā jau vienmēr – jau tagad to ir iespēja iegādāties iepriekšpārdošanā mūsu veikaliņā.

Izsūtīsim ar omniva 28. un 29.novembrī.

Iegādāties vari ŠEIT

Atbildēt