Grozs

Tiešraides

Atsauksmes par grupu TIEVĒŠANA PAŠ-APZIŅA KARMA

  • Patīk. Esmu spilgti ieraudzījusi savu “problēmu”- mazenerģisks ēdiens un emocionālā ēšana. Un tas,ka “veselīgi” dzīvot ir šķitis sevis viegla vai smagāka spīdzināšana. Paldies par šo atmodu.
  • Ļoti forša ideja! Un tēmas arī šoreiz tādas, kuras šajā dzīves posmā tiešām man pašai personīgi ļoti saistošas un svarīgas. 
  • Ljoti, ljoti patiik.  Liels paldies. Ja godiigi, ja buutu turpinaajies tikai tieveeshanas 100diennieks, tad nebuutu pievienojusies ( lai gan tieveet vajag, bet tas man nav taads saapiigs jautaajums, vienkaarshi kopaa vieglaak). Shoreiz mani visvairaak uzrunaaja tieshi karmas sadalja, jo biezhi vien rokas nolaizhas uz to tieveeshanu, jo citas sfeeras nav savestas kaartiibaa.  Katru piektdienas vakaru gaidu kaa sveetkus.  Protams, arii visas paareejaas sadaljas, visa informaacija un atbalstas, ko shajaa grupinja sanjemam ir ljoti veertiigi. Liels, liels paldies 
  • Man ļoti patīk. Saistošas un svarīgas tēmas.
  • Nevaru salīdzināt ar citām iepriekšējām grupām, jo šī ir pirmā, kurā pati piedalos. Bet man ļoti patīk, ka uz tievēšanas jautājumu skatās no pašapziņas un pat karmas puses. Tas viss iedot citu skatījumu uz tievēšanu, tas nav kā citur kaloriju skaitīšana, bet vairāk tievēt caur jaunu apziņu un pilnīgu citu skatījumu. Ceru, ka ar šādu pieredzi izdosies nomesto svaru noturēt, jo iepriekš ir izdevies nomest pat 20 kg +, bet laika gaitā tas viss atgriežas un esi kā tādā ritenī. Man patīk šādi ar maziem padomiem sakārtot savas domas gan par tievēšanu, gan par pārējiem jautājumiem. Tam visam kopā ir laba sinerģija. 
  • Man patik, kaut arī tievēt nemazam nesanāk, bet pašapziņas un karmas tēma ir kolosāla,  ļoti liek aizdomāties un tas ir forši!
  • Vēl gribēju piekomentēt, ka esmu tievējusi daudz reizes dažādās grupās, ka uztura speciālisti veido ēdienkartes un tereniņus. Ja seko līdzi, viss notiek ļoti labi, rezultāti bija lieliski, bet, BET, tas projekta reiz beidzas… Un tad sākas dzīve. Kur tu vienkārši atgriezies vecajās sliedēs, jo projekta laikā esi cīnijies ar sekām, ne cēloņiem.   Šeit atkal, uz to visu tiek skatīts no citas puses, kas daudz vairāk liek aizdomāties, kādēļ tu vispār stūķē sev iekšā bez mitas. Un tikai tagad saprotu, ka man galīgi neder tā ņemšanās ar veselīga ēdiena gatavošana, Inese ar vienreiz minēja, ka vienkārši apnīk un viss. Bet neēst pēc 17.00 un samazināt standarta porciju, nenašķoties starplaikos. Nu to kaut kā daudz vieglāk iekļaut ikdienā. Un vēl saprorot cēloņus, kādēļ esi piestūmies līdz šim. Principā darījis nemitīgi sev pāri.
  • Visam ir jābūt līdzsvarā, lai sakārtotu ķermeni ir jāsakārto galva.
     
  • Man pašai svarīga programma, kas sauktos “Enerģija, slaidums, skaistums”, bet es pati to sev izveidoju no dažādiem kursiem un grupām. Pēc tam kad es sevi uzskatīšu par pietiekamu skaistu, slaidu un ar jaudīgu enerģiju, atgriezīšos pie ieceru realizēšanas un naudas pelnīšanas, tad arī tādās grupās un kursos grozīšos, domāju, ka tas būs janvārī. Tāpēc tagad tievēju, atveseļoju nagus, tad ķeršos pie matu skaistuma utt. Šajā grupā man tāpēc svarīgāka tieši tievēšana, tomēr klausos visus Ineses video. Un ir tā, ka aizķeras daža laba tēma, kas iepriekš nelikās tik aktuāla, piemēram atkarība. Tāpēc varu teikt, ka izvēlēto tēmu kombinācija ir laba un veiksmīga.
  • Ļoti labs salikums. Man šķiet, ka Inese Prisjolkova tēmas visas ir zināšanu piepildītas un var nevien klausīties, bet gribas arī pildīt viņas ieteikumus. Esot naudas grupā sāku tievēt, tagad esot šajā grupā, blakus tievēšanai, daudz straujāk piepildās naudas grupās iegūtās zināšanas. Kaut kā nepiespiesti viss sāk kārtoties! Paldies, Inese.
  • Esot naudas grupā sāku tievēt, tagad esot šajā grupā, blakus tievēšanai, daudz straujāk piepildās… 
  • Man personīgi patīk,ja par tievēšanu un pašapziņu bija kaut kas zināms,tad karmiskās lietas bija kaut kas jauns un interesants.

    Mīļš paldies, Meitenes 🙂

    Grupā pieteikties vēl var ŠEIT

Atbildēt