Grozs

Tiešraides

Jaunais TIEVĒŠANAS kurss

Mīļie, milzu soļiem finiša taisnē ieiet mūsu grupa “Tievēšana. Pašapziņa. Karma” un man radās jauns izaicinājums radīt jaunu tēmu un jaunu skatījumu uz tievēšanu, ko gan mēs varētu darīt jaunu nākamreiz.

Aprunājāmies ar Ginta Filia Solis. Saku – varētu likt kopā tievēšanu un dzīvesprieku. Nez kādēļ man likās, ka šobrīd ļoti, ļoti svarīgs ir dzīvesprieks un kaut kā vēl liekas, ka bieži vien tā ēšana notiek tādēļ, lai gūtu kādu prieciņu. Tātad ja būtu dzīvesprieks, tad varbūt varētu samazināt ēšanas daudzumu vai biežumu.

Ginta saka – ņemam enerģiju kopumā.

Un tai mirklī jau zināju, ka ņemsim ČAKRAS.

Mīļie, tā nu mums 22.janvārī sāksies jaunais TIEVĒŠANAS kurss, kurā runāsim par čakrām.

Kādēļ turpinu vadīt tievēšanas?

Tādēļ, ka tiešām domāju, ka slaidā ķermenī dzīvot ir vieglāk. Arī smukāk. Arī pašapziņu un laimi uzturēt vienkāršāk, nekā nesot līdzi padsmit vai desmitiem kilogramu.

Nu un vēl tādēļ, ka saņemu vēl un vēl šādus komentārus un vēstules:

❤️

Sveiciens jaunajā nedēļā! Svars turpina kristies, pa nedēļu vēl 1kg mīnusā, šobrīd svara bultiņa rāda 62 kg, un jūtu, kā tuvojos savam mērķim – atkal svērt 60 kg, šoreiz tādu ciparu noturot uz visiem laikiem. Pa šiem diviem mēnešiem – 8kg. Liels prieks un gandarījums, apzinoties, ka bez Ineses, grupas un kopējā atbalsta, ceļš uz slaidu augumu būtu grūtāks, bet tagad tik tiešām ir viegli un ar mīlestību. Lai mums visām skaista nedēļa!!!

❤️

Šajā simtdienniekā rakstu pirmo atskaiti… Kopš iesāku pērnā gada decembrī kopā ir nomesti 20 kg, no 85 uz 65. Šajā simtdienniekā mans mērķis ir noturēt sasniegto. Turos labi, jo svāstības, ja arī notiek, tad tās ir +/- pus kilograms. Jūtos lieliski, enerģijas daudz, pati sev patīku, gribas pagrozīties spoguļa priekšā. Vecgada vakarā uzvilku kleitu, kuru biju pirkusi ejot uz brāļa meitas kāzām 22 gadus atpakaļ… Šķiet tovakar izskatījos labāk, kā pirms 22 gadiem. Laimīga!

❤️

Gandrīz atgriezos pie 25.12.22. svara- tagad ir 63.3, par 300 g vairāk, taču priecājos par to, ka ir nokritusi tie jaungada kilogrami, kas bija pagājušonedēļ, kad jaungada rītā rādīja 65.2 (un 02.01. vispār 66.6 (!)). Pēc šodienas svara vadoties, nomests 6.9 kg.

❤️

Režīms atkal nostabilizējies, pa nedēļu -1,7 kg, svari rāda 70 kg, šīs grupas laikā apaļi -11 kg.

❤️

Komentāru ir daudz vairāk. Vēstuļu vēl vairāk.

Turpināsim.

Un arī šai reizē varēsiet redzēt visus iepriekšējā kursa ierakstus, kas ir par pašapziņu un karmu.

Tātad, varat pievienoties mums jau tagad.

Pieteikšanās ŠEIT

Bildes

no Singapūras lidostas pēc nakts pārlidojuma padsmit stundas.

Ja esi slaida, izskaties labi pat tad, kad esi “saņurcīta” un vēl neesi tikusi ne dušā, ne pārģērbties.

Nu..vismaz man tā ir.

Atbildēt