Grozs

Tuvākie notikumi

Par arhetipiem grupā NAUDA un SIEVIŠĶĪBA

Domāju – ko gan mēs varētu ņemt par pamatu jaunajam kursam “NAUDA un SIEVIŠĶĪBA” un izdomāju, ka zīmēsim pilnības apli, kuru sadalīsim 8 daļās.

Katra daļa atbildīs kādai no vērtībām jeb lomām vai arhetipam mūsu dzīvē.

❤️ Saimniece, kas tiešām prot saimniekot un uzkrāt un audzēt naudu. Viņa prot sakopt savu māju un dzīvi. Viņai ir gan saimnieciska, gan uzņemas atildību un ir saimniece savā dzīvē.

❤️ Afrodīte, Venēra vai mīļākā. Šī loma sievietes dzīvē ir ļoti svarīga, jo tieši Venēra prot rūpēies par sevi.

Nauda ir materiālās vērtības. Materiālais – matērija. Ķermeniskais. Par šo daudz runāsim, jo sievietes – sievišķīgā naudas pelnīšana pilnībā atšķiras no vīriešu – vīrišķīgās.

Mums ļoti daudz ir jābūt ar domām sevī, viņiem ar domām uz āru.

Afrodīte var daudz nopelnīt, bet viņa spēj ļoooooti daudz iztērēt.

❤️Amazone – sieviete, kas pelna. Darbaholiķe. Viņai var “nedot ēst, ļaujiet strādāt”. Šai kvalitātē sieviete ne tikai daudz strādā, bet arī nodarbojas ar labdarību un ir devēja. Ļoti svarīgi priekš pelnīšanas.

Tieši šai savā būtībā mēs lieliski protam atrast un radīt savu sapņu nodarbošanos.

❤️ Māte – šai savā būtībā esam pilnīgi nesavtīgas un barojam savu biznesu kā bērnu. Mēs sevi tērējam un atdodam kā mammas. Bizness sievietei vispār ir kas līdzīgs kā bērna radīšana ar ieņemšanu, iznēsāšanu un piedzemdēšanu un rūpēšanos.

❤️ Mūza – ļoti iedvesmojoša mūsu būtība, ar kuru iedvesmojam pelnīšanai vai sasniegumiem visus, kas ir blakus. Pateicība, iedvesma, spēja saskatīt otrā potenciālu, priecāties par veiksmi un viņa izdošanos. Kad esam mūzas enerģijā un attieksmē, saņemam ļoti daudz apkārtējo dāvanas.

Pie mūzas cilvēki ļoti tiecas. Sieviete caur šo enerģiju ir kā magnēts.

❤️ Karaliene – ir tas arhetips, kas ieved sievieti greznībā. Viņai ir nevis vienkārša māja, bet grezna māja. Viņai ir nevis vienkārši dzīve, bet grezna dzīve. Viņai viss ir pats labākais.

“Es esmu tā vērta”. Viņa prot veidot komandu un pieņemt palīgus, kas ir ap viņu.

❤️ Priesteriene – šie divi pēdējie mūsu arhetipi vairs nav saistīti ar materiālo dzīvi, bet ar smalko lauku. Rituāli. Meditācijas. Lūgšanas. Simboli. Zemapziņas pārprogrammēšana.

❤️ Dieviete – radītāja. Reiki. Māka būt Kanālā un Plūsmā.

Vārdu sakot, ņemsim par pamatu šo pilnības ratu. Šovakar diagnosticēsim, cik pilnīgs tas ir uz šo brīdi un cik harmoniski esam līdzsvarā. Vai varbūt tieši otrādi – kāda no būtības šķautnēm mums attīstītas pārpārēm, bet kādā citā pilnīgs enerģijas tukšums.

Šī metode dod iespēju atrast un sajust potenciālu, kur ir iespēja kaut ko pamainīt, lai sakārtotos mūsu enerģija un naudas plūsma.

Sākam šovakar. Tieši visu šo vakarā LIVE stāstīšu.

Pieteikšanās ŠEIT

Ar anketiņu: https://ej.uz/nxdh

Bildīte

No Koka Rīga telpām, kur jau piektdien būs mūsu sievišķīgais pasākums, uz kuru esat laipni aicinātas . Pieteikties ŠEIT

Atbildēt