Grozs

Tiešraides

Kā būt skaistai, veselai, slaidai un mīlētai

Kāds ir galvenais uzstādījums jaunajai grupai “Tievēšana un zemapziņas sakārtošana”?
KĀ BŪT LAIMĪGAI.
Kā būt skaistai, veselai, slaidai un mīlētai.
Kad kārtojam zemapziņu, nav iespējams iztikt bez transformācijas.
Man pašai tikai tievēšana jeb tāda kā tehniska tievēšana vispār neinteresē. Man interesē – kā vārdā. Kādēļ tievējam? Kas mūsu dzīvē no tā mainīsies?
Tu vari sev pajautāt – kas ir tas, ko es tai “riepiņā” nesu sev līdzi. Kas ir tas, ko šnukstēdama negribu atstāt un atdot, par ja nepatīk kā izskatās, pat ja traucē veselībai – kas man ir tur tik dārgs?
Un es jau zinu, kas.
Komforts. Pieradums. Bailes un nevēlēšanās mainīties, jo….nezinām, kā būs.
Un kaut arī esam tik daudzas, kas saka – klau, tievēt ir brīnišķīgi un notievēt ir vēl brīnišķīgāk. Tu atbrīvo enerģiju, tu atbrīvo galvu, tu atbrīvo sevi un pēc tievēšanas spēj visu.
Tā sajūta tiešām tāda ir.
Un man likās, ka es nekad vairs šo sajūtu neatgūšu, bet…šobrīd eju cauri atkal jauniem transformācijas procesiem un jūtu, ka IR. Ka man atkal ir šī sajūta, ka lidoju metru virs zemes un varu visu.
Ak, mīļie, nav svarīgi, cik daudz jums katram ir tie liekie kg. Galvenais ir apzināties, ka tos var palaist.
Šodien Iveta Pikmeistere savā piektdienas video rādīja koferi, kas ir identisks tam, cik viņa notievējusi. Piekrāmējot šo čemodānu tie ir 35 kg. Tik, cik Iveta ir notievējusi.
Vai varat iedomāties, ka ir visur jāpārvietojas ar čemodānu? Virtuvē, vannā, ballē, tualetē, gultā, autorbusā, ceļojumā, darbā…visu laiku koferis ir virsū.
Vari to iedomāties?
Un tad pienākam mēs – virkne, kas šo jau izgājušas, un sakām – klau, mīļā, nebaidies! Tu vari šo koferi nolikt un vairs nestiept līdzi.
Tikai notici mums.
Notici, ka tas ir izdarāms.
Notici, ka to var viegli un ar mīlestību.
Notici, ka mēs Tevi mīļojam un atbalstām. Ka esam kā māsas, kas darām vienu un domājam līdzīgi un kārojam dzīvot skaisti, viegli, laimīgi, labestīgi un tai pat laikā dziļi.
Nāc droši.
60 dienas tievēšanai un zemapziņas sakārtošanai.

Piesakies ŠEIT
#tievēšanaunzemapziņassakārtošana

Atbildēt