Grozs

Laimes terapija

KATRU DIENU MAZS SOLIS PRETIM LAIMEI

Mēs varam katru dienu izdarīt ko mazu un drošu, lai dzīve kļūtu labāka.

Vienkārši vajag atcerēties, ka nevajag darīt sev pāri.

Vajag kadu mazu atgādinājumu, lai sevi mīli.

Ir vērts izveidot ieradumus, kas dara Tevi laimīgu un dzīves apmierinātu.

.

Ieradumi rodas tikai tad, kad katru dienu darām. Lai arī ko mazu, bet darām.

.

Manā dzīvē bija laiks, kad sitos kā auriņš pret gaismu un nekā nesapratu kā būt laimīgai. Un tad bija viena diena – lēmums – solījums, ka no šīs dienas es dzīvošu laimīgu dzīvi.

Protams, nākamā dienā nekas nebija mainījies un tāpat nāca virsū nelaimīguma sajūta, bet es jau biju devusi solījumu un atkal un atkal sevi uzvaktēju, lai uzskaņojos uz laimi.

Labā ziņa – pēc dažiem mēnešiem tas kļūst kā ieradums un pēc tam par to vispār vairs nedomā, jo automātiski vienmēr izvēlies izturēties labvēlīgi un sevi negrauj.

.

Laimes skola ir tas laiks, kurā nostabilizējam jaunos paņēmienus, lai varētu dzīvot labāk.

.

Dalībnieces par Laimes skolu:

Man Laimes skola deva daudz pozitīvu pārmaiņu manā dzīvē, savādāku skatījumu uz dzīvi,sapratu savu būtību,kā sieviete.Iemācījos mīlēt sevi vēl vairāk.Iemācījos pozitīvi domāt,lai vai kas notiek 🤩Eju pa dzīvi ar paceltu galvu un ar pārliecību sevī

.

Man Laimes skola ir stimuls dzīvot laimīgi! Es jau esmu Laimīga un bagāta, bet ir vajadzīgs restarts. Un labi ir kopības sajūta ar citiem.Līdzīgi domājošiem. Atgādinājums par laimi. Paldies par iespēju būt kopā ar jums!

.

Laimes skola ir veids kā sev atgādināt par to, ka dzīvē ir tik daudz mazu lietiņu un mirkļu, pateicība par kurām uzģenerē patiesu Laimes sajūtu. Laimes skolu es uztveru kā vietu, kur uztrennēt jaunu ieradumu būt laimīgai ik dienu💞Patiesi vērtīga SKOLA

.

Kaut arī dalībnieces nepazīstu, nāku šeit kā uz draudzeņu tikšanos. Te ir gudrība, draudzība un vieglums. Nav spiediena, bet ir atbalsts un uzmundrinājums – tas tiem, kam ne visai “pātagas metode”

.

.Laimes skola ir foršu cilvēku grupiņa, kas vēlas dzīvot laimīgāk! Inese mums katru dienu iedod kādu padomu vai knifiņu, lai mēs varētu paskatīties uz dzīvi no mazliet cita skatu punkta. Un tieši šie mazie knifiņi maina uztveri un pamazām dzīve mainās.

💛

​​Tā ir slēgta maksas grupa, kurai vari pievienoties. Mēneša abonementa maksa ir tikai 30 EUR. Abonementu vari apturēt jebkurā brīdī, vienkārši atrakstot ziņu uz ineses.vebinari@gmail.com dažas dienas pirms nākamā maksājuma datuma.

Pieteikšanās ŠEIT

💛

Grupā ir pieejami visi iepriekšējie ieraksti – par sievišķību, par attiecībām, par naudu un bagātību.

Maijā šobrīd runājam par PAŠ-APZIŅU.

Jūnijā runāsim par to KĀ IEMĪLĒT SEVI.

Katru nākam tēmu iepriekš apspriežam grupā un izvēlamies aktuālāko.

Vari sākt tūlīt 🙂 Esi mīļi aicināta.

Atbildēt